Onze poster is beschikbaar als:
  • A4 (pdf, 144kb),
  • A3 (2xA4 pdf, 358kb),
  • A2 (4xA4 pdf, 410kb),
  • A1 (8xA4 pdf, 1.2Mb),
  • A0 (16xA4 pdf, 1.3Mb).
U kunt deze zelf uitprinten, samenvoegen met plakband en achter het raam hangen. Doe dan ook direct mee aan onze poster-actie: "Vind u ons de moeite waard? Hang de poster op en win een taart!".

Wilt u liever een voorgedrukte A2 poster, ons dan, of direct message via twitter. Vermeld uw adres.

ONP
De Onafhankelijke Nijmeegse Partij heeft als logo een stemvakje. Het straalt de keuze mogelijkheid uit om op ons te kunnen stemmen.

PSP'92
De Pacifistisch Socialistische Partij hanteert een afgeleide van het internationale vredessymbool. PEACE is een diepgewortelde ideologie waarop ons beleid is gebasseerd. De toevoeging '92 verwezenlijkt het ongenoegen met de fusie met GroenLinks. Tegenwoordig kunnen hieronder ook de teleurstellingen geplaatst worden van hun afbrokkelende beleid, metname de gedoogsteun voor Kunduz.

Kies links én lokaal
Ons verkiezingsprogramma samengevat in vier woorden. Voor iedereen die nog nooit van ons gehoord heeft zijn de woorden links en lokaal al voldoende zeggend om een beeld van onze identiteit te krijgen. Het verwijst naar de sociale agenda die wij voor Nijmegen hebben.

Altijd Nijmegen
Als organisatie dragen wij Nijmegen, in al haar facetten, een warm hart toe. Wij sluiten graag aan bij dit icoon — de N — van city-marketing.

Ontwapenend
In 1971 had de PSP een legendarische poster met Saskia Holleman. In haar gedachtenis dragen wij nogmaals uit: ontwapenend. Ook de goedkeurende expressie voegt kracht toe aan onze verkiezingsleus: Kies links én lokaal.

Lijst 13
Door loting van de Centrale Kiesraad van de gemeente Nijmegen is op 7 februari vastgesteld dat de ONP/PSP'92 deelneemt als lijst 13.

Kleurgebruik
Het Zwart en Rood zijn de kleuren van Nijmegen. Het groen komt van zowel de ontwapenend-poster als ook de derde kleur van NEC. Als combinatie willen wij hiermee uitstralen dat wij voor een sterke stad zijn (zwart), met een sociaal hart (rood) en ruimte voor de natuur en sport (groen). Het wit staat voor integriteit.
Auteursrecht behouden, met citeerrecht CC-BY-ND © 2007-2014 de Onafhankelijke Nijmeegse Partij én de Pacifistisch Socialistiche Partij