Kieslijst ikkiesvooreerlijk.eu
 1. Michel van Hulten (Lelystad).
 2. Hugo van der Zee (Anzére (CH)).
 3. Lavinia Warnars ('s-Gravenhage).
 4. Armando Lampe (Bringamosa (AW)).
 5. Antonia Raileanu (Enschede).
 6. Albert Leppers (Melick).
 7. Peter van de Mosselaar (Bonaire).
 8. Paul Gerbrands (Valkenswaard).
 9. Sent G. Wierda (Lent, 1983) migreert langzaam naar het zuiden: opgegroeid in Friesland, via Zwolle (middelbare school), Deventer (Bedrijfskundige Informatica) naar Nijmegen. Hier aangekomen voor zijn afstudeerstage, vervolgde hij met Informatiekunde, Psychologie, Wiskunde en vooral Wijsbegeerte. De universitaire “leerfabriek” verruilde hij voor “de school van het leven” waar je daadwerkelijk je eigen pad kan bewandelen. Nu jongleert hij zijn interesses (zelfstudie) en ambities (schrijven van fantastiek) met zijn betrokkenheid (politiek) en innerlijke rust. Tijdens de recente gemeenteraadsverkiezingen heeft hij als duo-lijsttrekker en campagneleider zijn uiterste best gedaan om een uitgesproken links èn lokaal geluid te laten horen voor een eerlijker Nijmegen. De Pacifistisch Socialistische Partij 1992 onderschrijft met zijn kandidaatstelling dat wij allemaal een eerlijk Europa verdienen.
  Sent schaatst, skeelert, roeit, bakt en tuiniert graag en heeft tot op heden de Nijmeegse Vierdaagse 6¼ maal uitgelopen.
  Contact: of via .
  Profiel op ikkiesvooreerlijk.eu
 1. Marten Bierman (Amsterdam).
 2. Gustaaf van Beers (Var (FR)).
Meer achtergrond informatie over de kandidaten is te vinden op ikkiesvooreerlijk.eu
Auteursrecht behouden, met citeerrecht CC-BY-ND © 2007-2014 de Onafhankelijke Nijmeegse Partij én de Pacifistisch Socialistiche Partij